1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er cookies egentlig?
  3. Sådan kan du slette og blokere for cookies
  4. Derfor bruger vi cookies
  5. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Østerbrogade 125, 5. sal
2100 Kbh. Ø
CVR:37370878
Telefon:
(+45) 42 23 30 53
(+45) 28 69 21 84

2. Hvad er cookies egentlig?

Cookies er harmløs tekstfil, og intet andet. Den bliver opbevaret på din PC eller tilsvarende enhed, for at kunne genkende dig. Der bliver hverken opbevaret personlige oplysninger eller virus/malware i vores cookies.

3. Sådan kan du slette og blokere for cookies

Hvis du har et ønske om enten at slette og/eller blokere for cookies på din PC eller anden enhed, så er det nemmeste blot at følge denne guide:http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Derfor bruger vi cookies

Vi bruger dem til trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside, og bl.a. inkluderer teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstilligner.

5. Brug af personoplysninger

Vi afgiver aldrig personoplysninger til tredjepart, med mindre det er noget, du selv udtrykkeligt har givet tilsagn til, og vi samler aldrig personoplysninger, uden at det er oplysninger, du selv har givet os ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse el.lign.

Hos Pengerådgivning.dk bruger vi personoplysninger til at danne os et bedre kendskab til vores brugere. Det betyder også, at vi blandt andet analyserer de indsamlede personoplysninger til at forbedre vores indhold og målrette det dine interesserer.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:
Hvis du ønsker at vide specifikt hvilke personoplysninger, som vi har registreret om dig her på siden, så skal du ikke tøve med at kontakte os på kontakt@pengeraadgivning.dk eller telefonnummer 28 69 21 84. Du kan desuden gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven.